TEME ZA ZAVRŠNI RAD
Autor: Nevena Varga, 23. 10. 2012.
Teme za završni rad školske 2012./2013.
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-01
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: PRODAVAČ JMO (TRGOVINSKO POSLOVANJE)
1. INVENTURA
2. OBLICI PLAĆANJA
3. ASORTIMAN PRODAVAONICE (IZLAGANJE ROBE)
4. PRODAVAONICA
5. ZALIHE
6. FUNKCIJE MARKETINGA
7. TROŠKOVI
8. SKLADIŠTE
9. OTPREMANJE I PRIJEVOZ ROBE
10. TRŽIŠTE PREMA ROBNOM KRITERIJU
11. ORGANIZACIJA
12. POKAZATELJI USPJEŠNOSTI POSLOVANJA
13. CIJENA
14. PRODAJA
15. NOVČANO POSLOVANJE
MENTOR: VLATKA MIHAJLOVIĆ
BRANKO TOŠIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-02
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: PRODAVAČ JMO (POZNAVANJE ROBE)
1. PEKARSKI PROIZVODI
2. VOĆE I VOĆNE PRERAĐEVINE
3. ČOKOLADA
4. BOMBONI
5. MESO I MESNE PRERAĐEVINE
6. MLIJEKO I LIJEČNE PRERAĐEVINE
7. DEKORATIVNA KOZMETIKA
8. KOZMETIČKA SREDSTVA ZA OSOBNU HIGIJENU
9. PAPIRNA KONFEKCIJA
10. TRGOVAČKE VRSTE TKANINA
11. TEKSTILNA KONFEKCIJA
12. MIRISI
13. VRSTE OBUĆE
14. MOTORNA VOZILA
15. ELEKTROTERMIČKI APARATI
16. KERAMIČKA ROBA
17. STAKLENA ROBA
18. GORIVA
19. PREMAZNA SREDSTVA
20. METALNA ROBA
MENTOR: DANIJELA VEREŠ
SVETLANA MIŠIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-19
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: HOTELIJERSKO TURISTIČKI TEHNIČAR
1. TURISTIČKI ARANŽMAN - TEMELJNI PROIZVOD TURISTIČKE AGENCIJE
2. MARKETING SUVREMENIH TURISTIČKIH AGENCIJA
3. WELLNESS HOTELI
4. ORGANIZACIJA POSLOVANJA ODJELA HRANE I PIĆA U SUVREMENOM HOTELIJERSTVU
5. OSOBLJE TURISTIČKIH AGENCIJA
6. KONGRESNI TURIZAM U REPUBLICI HRVATSKOJ
7. SPORTSKO RIBOLOVNI TURIZAM U REPUBLICI HRVATSKOJ
8. RADNI PROCESI I TEHNIKA POSLOVANJA PRIJAMNOG ODJELA
9. VRSTE USLUGA U SUVREMENOM HOTELIJERSTVU
10. OSOBLJE HOTELSKOG PRIJAMNOG ODJELA
11. ULOGA I VAŽNOST MARKETINGA U SUVREMENOM HOTELIJERSTVU
12. SUVREMENI HOTELSKI LANCI
13. HOTELSKI MENADŽMENT
14. ALL INCLUSIVE HOTELI
15. DESTINACIJSKE MENADŽMENT KOMPANIJE
16. HOTELSKI STANDARDI
17. ISO STANDARDI I NJIHOVA PRIMJENA U SUVREMENOM HOTELIJERSTVU
18. SUVREMENO RESTORATERSTVO
19. MALI I OBITELJSKI HOTELI
20. TURIZAM I RELIGIJA
21. HOTELSKO DOMAĆINSTVO
22. BOUTIQUE HOTELI
23. OBRAZOVANJE I RAZVOJ LJUDSKIH RESURSA U SUVREMENOM HOTELIJERSTVU
24. SELEKTIVNI OBLICI TURIZMA
25. OBILJEŽJA SUVREMENOG HOTELIJERSTVA
26. HRVATSKI HOTELSKI LANCI
27. VRSTE SUVREMENIH HOTELA
28. TURIZAM I SPORT
29. RURALNI TURIZAM U REPUBLICI HRVATSKOJ
30. MEGATRENDOVI U TURIZMU
31. ETIČKA NAČELA , PONAŠANJE I MEĐUSOBNI ODNOSI DJELATNIKA PRIJAMNOG ODJELA
32. PROMOTIVNA POLITIKA TURISTIČKE AGENCIJE
33. ODRŽIVI RAZVOJ TURIZMA
34. KAMPING TURIZAM U REPUBLICI HRVATSKOJ
35. CIKLOTURIZAM U REPUBLICI HRVATSKOJ
36. TEMELJNI ČIMBENICI TURIZMA
37. TURISTIČKI MOTIVI I ATRAKTIVNOST TURISTIČKE DESTINACIJE
38. PLANIRANJE KAO FUNKCIJA HOTELSKOG MENADŽMENTA
39. ORGANIZIRANJE KAO FUNKCIJA HOTELSKOG MENADŽMENTA
40. ETIČKE I MORALNE VRIJEDNOSTI HOTELSKOG MENADŽMENTA
41. OTOK HVAR KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
42. DUBRVNIK KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
43. OTOK KORČULA KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
44. ZADAR KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
45. ŠIBENIK KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
46. VODICE KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
47. SPLIT KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
48. MAKARSKA KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
49. CRIKVENICA KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
50. OPATIJA KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
51. POREČ KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
52. VRSAR KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
53. ROVINJ KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
54. UMAG KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
55. TROGIR KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
56. RABAC KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
57. LOVRAN KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
58. OTOK CRES KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
59. OTOK RAB KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
60. ZAGREB KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
61. VARAŽDIN KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
62. PULA KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
63. OTOK LOŠINJ KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
64. OTOK BRAČ KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
65. OTOK VIS KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
MENTOR: IVICA BATINIĆ
BRANKO TOŠIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-04
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: TURISTIČKO HOTELIJERSKI KOMERCIJALIST
1. TURISTČKE REGIJE RH
2. RAZVOJ ROBINZONSKOG TURIZMA U RH
3. NACIONALNI PARKOVI KAO TURISTIČKI PROIZVODI RH
4. UMJETNIČKI I DIZAJNERSKI HOTELI
5. STANJE ZDRAVSTVENO – LJEČILIŠNOG TURIZMA U RH
6. HRVATSKI SUVENIRI KAO DIO MARKETINGA
7. SREDIŠNJA HRVATSKA KAO TURISTIČKA REGIJA
8. HRVATSKI OTOCI I NJIHOVA VAŽNOST U RAZVOJU TURIZMA
9. POVIJESNI HOTELI
10.ALTERNATIVNI HOTELI KAO DIO TURISTIČKE PONUDE
11. ZNAČENJE TURISTIČKIH ORGANIZACIJA U PROMOCIJI TURIZMA
12.JADRANSKI LUKSUZNI HOTELI
13. STANJE HOTELIJERSTVA U RH
14.VUKOVAR KAO TURISTIČKA ORGANIZACIJA
15. LOVNI TURIZAM U RH
16.TURISTIČKE MANIFESTACIJE KAO DIO TURISTIČKE PONUDE
17.POSEBNOSTI HRVATSKE PRIRODNE BAŠTINE
18.GORSKI KOTAR KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
19.RAZVOJ EKOTURIZMA U RH
20.ZNAČENJE MARKETINGA U RAZVOJU POJEDINIH TURISTIČKIH DESTINACIJA
21.KULTURNA BAŠTINA KAO VAŽAN DIO TURISTIČKE PONUDE RH
22. ENOGASTRONOMSKI TURIZAM U RH
23.ULOGA TUROPERATERA I TURISTIČKIH AGENCIJA U TURIZMU
24.AVANTURISTIČKI TURIZAM U RH
25.NAUTIČKI TURIZAM U RH
26.GRAD KARLOVAC KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
27.ISTRA KAO JEDAN OD NAJRAZVIJENIJIH TURISTIČKIH REGIJA RH
28.POSEBNI OBLICI TURIZMA RAZVIJENI U RH
29.VINKOVCI KAO TURISTIČKA DESTINACIJA
30.PROMOCIJA - VAŽNA FUNKCIJA MARKETINGA U TURIZMU
31.PRIČE I LEGENDE KAO VAŽAN DIO TURISTIČKE PONUDE RH
32.NEOBIČNE PRIRODNE ATRAKCIJE RH
MENTOR: MILJENKA VUJEVA
BRANKO TOŠIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-05
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: ARHITEKTONSKI TEHNIČAR
1. SREDNJOVJEKOVNI VUKOVAR
2. HRVATSKA MODERNA ARHITEKTURA
3. LUDWIG MIES VAN DER ROCHE
4. VELIKE SVJETSKE IZLOŽBE
5. STARI VODOTORANJ U VUKOVARU
6. VUKOVAR KROZ FOTOGRAFIJU
7. PIVO KROZ POVIJEST ARHITEKTURE I UMJETNOSTI
8. GRADSKI HOTEL DUNAV, VUKOVAR - MATIJA SALAJ, ZVONIMIR KRZNARIĆ
9. ZGRADA DRUŠTVENO POLITIČKIH ORGANIZACIJA (ZGRADA KOCKICA), ZAGREB - IVO VITIĆ
10.ŠPORTSKA DVORANA BALE, BALE – 3 LHD
11.ARHITEKTONSKA STUDIJA ODMARALIŠTA ZA BICIKLISTE
12.AKTUALNI ARHITEKTONSKI NATJEČAJ, PO IZBORU
13.VLASTITA ARHITEKTONSKA STUDIJA – ODMARALIŠTE ZA BICIKLISTE
14.VLASTITA ARHITEKTONSKA STUDIJA – MOBILNA KUĆICA
15.VLASTITA ARHITEKTONSKA STUDIJA - BUNGALOVI ZA UMJETNIKE
16.URBANISTIČKA STUDIJA O DJEČJIM VRTIĆIMA U GRADU VUKOVARU
17.IDEJNO ARHITEKTONSKO-URBANISTIČKO RJEŠENJE DJEČJEG VRTIĆA
18.IDEJNO ARHITEKTONSKO-URBANISTIČKO RJEŠENJE SKLONIŠTA ZA PSE
19.IDEJNO ARHITEKTONSKO – URBANISTIČKO RJEŠENJE VIŠESTAMBENOG OBJEKTA
20.OBITELJSKA KUĆA P+1, DIMENZIJA 9m*13m
21.OBITELJSKA KUĆA P+1, DIMENZIJA 9m*14m
22.OBITELJSKA KUĆA P+1, DIMENZIJA 10m*12m
23. OBITELJSKA KUĆA P+1, DIMENZIJA 10m*14m
24.OBITELJSKA KUĆA P+1, DIMENZIJA 11m*11m
25.OBITELJSKA KUĆA P+1, DIMENZIJA 11m*12m
26.OBITELJSKA KUĆA P+1, DIMENZIJA 11m*13m
27.OBITELJSKA KUĆA P+1, DIMENZIJA 12m*12m
MENTOR: TIHOMIR KOSTIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-06
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: POLJOPRIVREDNI TEHNIČAR FITOFARMACEUT
1. ZAŠTITA VINOVE LOZE OD ŠTETOČINJA
2. ZAŠTITA JABUKE OD ŠTETOČINJA
3. ZAŠTITA ŠLJIVE OD ŠTETOČINJA
4. ZAŠTITA JAGODE OD ŠTETOČINJA
5. ŠTETNICI U TLU
6. GLODAVCI
7. ZAŠTITA STRNIH ŽITARICA OD ŠTETOČINJA
8. ZAŠTITA KUKURUZA OD ŠTETOČINJA
9. ZAŠTITA SUNCOKRETA OD ŠTETOČINJA
10.ZAŠTITA SOJE OD ŠTETOČINJA
11.ZAŠTITA ULJANE REPICE OD ŠTETOČINJA
12.ZAŠTITA ŠEĆERNE REPE OD ŠTETOČINJA
13.ZAŠTITA KRUMPIRA OD ŠTETOČINJA
14.ZAŠTITA RAJČICE OD ŠTETOČINJA
15.ZAŠTITA PAPRIKE OD ŠTETOČINJA
16.ZAŠTITA KRASTAVACA OD ŠTETOČINJA
17.ZAŠTITA KUPUSNJAČA OD ŠTETOČINJA
18.ZAŠTITA RUŽA OD ŠTETOČINJA
19.MJERE ZAŠTITE BILJA
20.INTEGRIRANA ZAŠTITA BILJA
21.EKOLOŠKA PROIZVODNJA
22.FUNGICIDI
23.ZOOCIDI
24.HERBICIDI
25.GLJIVE
26.KUKCI
27.KOROVI
28.ŠTETNICI U SKLADIŠTU
29.STROJEVI I APARATI ZA KEMIJSKU ZAŠTITU USJEVA
30.JEDNOGODIŠNJE CVIJEĆE
31.PROIZVODNJA VOĆNIH SADNICA
32.PROIZVODNJA LOZNIH CIJEPOVA
33.GNOJIVA ORGANSKOG PORIJEKLA
34.GNOJIVA MINERALNOG PORIJEKLA
35.KRMNE SMJESE
36.SKLADIŠTENJE STOČNE HRANE
37.INVENTURA U POLJOPRIVREDNOJ APOTECI
38.TRŽIŠTE POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA
MENTOR: KATA KATIĆ
DARKO DIMIĆ
LOVRO BABIĆ
JOVANKA VAŽIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-07
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: KOZMETIČAR JMO
1. IZGLED I ORGANIZACIJA RADA U KOZMETIČKOM SALONU
2. KOŽA I TIPOVI KOŽE
3. PILING
4. APARATI KOJI SE KORISTE
5. MASKE
6. MASAŽA – DJELOVANJE I UČINCI, VRSTE I PREPARATI
7. ALTERNATIVNE VRSTE MASAŽE
8. NJEGA, KOREKCIJA I BOJENJE OBRVA I TREPAVICA
9. DEPILACIJA, VRSTE I POSTUPAK
10. DJELOVANJE SUNČEVOG ZRAČENJA NA KOŽU
11.NJEGA MASNE KOŽE (KOMPLETAN TRETMAN)
12.NJEGA SUHE KOŽE (KOMPLETAN TRETMAN)
13. NJEGA MJEŠOVITE KOŽE (KOMPLETAN TRETMAN)
14.LIMFNA DRENAŽA
15. MAKE - UP DNEVNI, VEČERNJI
16.AROMATERAPIJA LICA
17. AROMATERAPIJA TIJELA
18.HIDROTERAPIJA I SAUNE
19.CELULIT I METODE UKLANJANJA CELULITA
20.MEZOTERAPIJA LICA I TIJELA
21.ETERIČNA ULJA – UPOTREBA U KOZMETICI
22.MANIKURA - REDOSLIJED POSTUPAKA, NJEGA RUKU
23.MASKE - DJELOVANJE, ULOGA
24.VOĆNE KISELINE – VRSTE, DJELOVANJE NA KOŽU
25.MEHANIČKO ČIŠĆENJE KOŽE ISTISKIVANJEM
26.DEPILACIJA – VRSTE, TEHNIKE RADA
27.UPOTREBA LASERA U KOZMETICI
28.REFLEKSOLOGIJA
MENTORICA: DUBRAVKA ENDRICH
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-08
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: PEKAR JMO
1. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE BUREKA SA SIROM
2. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE BUREKA S MESOM
3. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE LEPINJE
4. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE NADJEVENOG PECIVA
5. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE LISNATOG TIJESTA
6. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE BUHTLI
7. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE MAKOVNJAČE
8. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE OREHNJAČE
9. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE PLETENICE
10. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE PIZZE
11.TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE PECIVA U OBLIKU LEPTIRA
12.TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE KROASANA
13.TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE RAŽENOG KRUHA
14.TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE CRNOG KRUHA
15.TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE SLANACA
16.TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE PERECA
MENTOR: INES PEJIĆ
SVETLANA MIŠIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-09
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: FRIZER JMO
1. BOJANJE IZRASTA KOD PRETHODNO SVIJETLO OBOJANE KOSE I OBLIKOVANJE VEČERNJE FRIZURE
2. IZBJELJIVANJE KOSE SPECIJALNOM BOJOM PRVI PUT I OBLIKOVANJE SVEČANE FRIZURE
3. IZBJELJIVANJE POJEDINIH PRAMENOVA IZBJELJIVAČEM I OBLIKOVANJE SVEČANE FRIZURE
4. BOJANJE POJEDINIH PRAMENOVA MODERNOM ŽARKOM BOJOM I OBLIKOVANJE EKSTRAVAGANTNE FRIZURE
MENTOR: NEBOJŠA MANOJLOVIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-10
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: KROJAČ JMO
1. VUNA KAO TEKSTILNA SIROVINA
2. OBIČAN ŠIVAČI STROJ
3. MEĐUPOSTAVA I TERMOFIKSIRANJE
4. ODJEĆA U RENESANSI
5. KONSTRUKCIJA I MODELIRANJE ŠIRE ŽENSKE HALJINE
MENTOR: GORDAN BECIN
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-11
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: KROJAČ JMO
1. IZRADA SPORTSKE SUKNJE
2. IZRADA KLASIČNE S PODSTAVOM I OTVORENIM ŠLICEM
3. IZRADA ŽENSKE BLUZE
4. IZRADA ŽENSKE HALJINE
5. IZRADA ŽENSKIH HLAČA
6. IZRADA MUŠKOG PRSLUKA
MENTOR: JOVANKA KRAJNOVIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-12
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: POMOĆNI KROJAČ
1. PRIRODNA TEKSTILNA VLAKNA
2. ZANATSKI I INDUSTRIJSKI NAČIN IZRADE ODJEĆE
3. OBIČAN ŠIVAĆI STROJ
4. UREĐAJI ZA GLAČANJE
5. RAZVOJ ODJEĆE KROZ STOLJEĆA
MENTOR: GORDAN BECIN
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-13
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: POMOĆNI KROJAČ
1. IZRADA RAVNOG DŽEPA S POKLOPCEM
2. IZRADA DŽEPA U ŠPIC S POKLOPCEM
3. IZRADA PORUBA JEDNOSTRUKI
4. IZRADA PORUBA DVOSTRUKI
5. OBRADA RAVNIH ŠAVOVA
6. OBRADA ZAOBLJENIH ŠAVOVA
MENTOR: MARIJA MANOJLOVIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-14
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: POMOĆNI KUHAR SLASTIČAR
1. PRINCES UŠTIPCI – hrustavo tijesto
2. PITA S KRUMPIROM - vučeno tijesto
3. POGAČICE S ČVARCIMA - lisnato dizano tijesto
4. VOĆNA TORTA S BANANAMA – biskvitna smjesa
5. KIFLICE PUNJENE SA SIROM I ŠUNKOM - dizano tijesto
6. PUDING OD ČOKOLADE
7. PALAČINKE S ČOKOLADOM - lijevano tijesto
8. JAFFA TORTA - biskvitna smjesa
9. KRANCLE - prhko tijesto
10.PITA S JABUKAMA - prhko tijesto
MENTOR: KATICA SUŠAC
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-15
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: KUHAR JMO
1. WALDORFSKA SALATA
2. SALATA OD PILETINE
3. OGRUŠANA JAJA NA ISTARSKI
4. PUNJENE RAJČICE S TUNJEVINOM
5. PAŠTETA OD RIBE
6. PILEĆA PRSA NA TATARSKI
7. KANAPE SENDVIČI
8. KREM JUHA OD LEĆE
9. RAGU JUHA OD PILETINE
10.PEČENI KRUMPI S PJENASTIM NADJEVOM
11.RIŽA NA KINESKI NAČIN
12. FIŠ (DOMAĆI REZANCI)
13.TELEĆI KOTLET NA VRTLARSKI NAČIN
14.MUSAKA OD KELJA
15.POHANA PRSA OD PURICE NA ORLY NAČIN
16.BIFTEK NA AMERIČKI
17.FILET MIGNON S GLJIVAMA
18.POHANE OKRUGLICE OD SLANUTIĆA
19.PUNJENE PAPRIKE S KUKURUZOM
20.ČOKOLADNA TORTA AKADEMAC
21.PROFITEROLI SA SLADOLEDOM I JABUKAMA
MENTOR: ANĐA MRĐEN
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-16
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: KUHAR JMO
1. SALATA OD PILETINE
2. FRANCUSKA SALATA
3. ROLADA OD PILEĆIH PRSA
4. HRUSTAVCI SA ŠUNKOM
5. TORTA OD PALAČINAKA NA FRANCUSKI NAČIN
6. ZAGORSKI ŠTRUKLI
7. SMUĐ ORLY
8. GOVEĐA BISTRA JUHA
9. JUHA OD GLJIVA
10.MESNA RAGU JUHA
11.PUNJENE LIGNJE
12.POHANI SOM NA BEČKI
13.CORDON BLUE
14.KOTLET NA SAMOBORSKI
15.BEČKI ODREZAK
16. ČOBANAC SA ŽLIČNJACIMA
17.SOTE STROGANOV
18.JUNETINA ALA WILD
19.SVINJSKI FILE U UMAKU OD MIRISNOG BILJA
20.PEČENA ROLANA SVINJSKA PLEĆKA
21.SVINJSKA PEČENICA NA STUBIČKI NAČIN
22.PUNJENI GRATINIRANI ODREZAK OD PUREĆIH PRSA U UMAKU OD GORGONZOLE
23.JUNEĆI SAVITCI PUNJENI GLJIVAMA
24. FLAMBIRANI ANANAS
25.ŠTRUDLA OD VIŠANJA
26.KOLAČ OD SIRA S JAGODAMA
MENTOR: MILKA NEŽIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-17
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: KONOBAR JMO
1. POSTAVLJANJE STOLOVA I POSLUŽIVANJE PROŠIRENOG MENIJA
2. VINONOŠA PRI POSLUŽIVANJU PROŠIRENOG MENIJA
3. PRIPREMANJE KRATKE BARSKE MJEŠAVINE U RUČNOM MJEŠAČU
4. PRIPREMANJE DUGE BARSKE MJEŠAVINE U TRODIJELNOM MJEŠAČU
5. RASJECANJE PEČENOG PILETA PRED GOSTOM
6. PRIPREMANJE HLADNOG PREDJELA: KOKTEL OD ŠKAMPA – SALATA HAWAI
7. FLAMBIRANJE SLANOG TOPLOG PREDJELA MEXICO STEAK
MENTOR: TOMISLAV KETELEŠ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-18
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: KONOBAR JMO
1. PRIPREMANJE BARSKIH MJEŠAVINA U ČAŠI ZA KONZUMIRANJE (GRADNJOM)
2. PRIPREMANJE BARSKIH MJEŠAVINA U BARSKOJ ČAŠI
3. PRIPREMANJE BARSKIH MJEŠAVINA U RUČNOM MJEŠAČU
4. PRIPREMA BEZALKOHOLNE BARSKE MJEŠAVINE U ELEKTRIČNOM MJEŠAČU
5. PRIPREMA KRATKE BARSKE MJEŠAVINE
6. PRIPREMA DUGE BARSKE MJEŠAVINE
7. POSLUŽIVANJE LUKSUZNOG ZAJUTRAKA
8. ORGANIZACIJA I POSLUŽIVANJE KOKTEL PARTI ZA 200 OSOBA (POVODOM PROSLAVE DANA ŠKOLE)
9. POSLUŽIVANJE KOKTEL PARTI NUĐENJEM ZA 150 OSOBA (KOD NARUČITELJA)
10.ORGANIZACIJA I POSLUŽIVANJE PARTI ZA 300 OSOBA (POVODOM OTVARANJA TRGOVAČKOG CENTRA)
11.PRIPREMNI RADOVI ZA POSLUŽIVANJE HLADNO TOPLOG BIFEA (KOD NARUČITELJA ZA 140 OSOBA)
12.ORGANIZACIJA I POSLUŽIVANJE HLADNO TOPLOG BIFEA ZA 200 OSOBA (POVODOM VJENČANJA, U VLASTITOM PROSTORU)
13.ORGANIZACIJA I POSLUŽIVANJE HLADNO TOPLOG BIFEA ZA 40 OSOBA (POVODOM PROSLAVE ROĐENDANA)
14.ORGANIZACIJA I POSLUŽIVANJE SVEČANOG RUČKA PO ZADANOM MENIJU
15.POSLUŽIVANJE VEGETARIJANSKOG RUČKA (ZA 20 OSOBA)
16.ORGANIZACIJA PIKNIKA (ZA 150 OSOBA)
17.ORGANIZACIJA I POSLUŽIVANJE KASNE VEČERE
18.PRIPREMA TATARSKOG BIFTEKA
19.FLAMBIRANJE PALAČINKI SUZETTE
20.FLAMBIRANJE VOĆA
21.FLAMBIRANJE JELA OD RIBE
22.FLAMBIRANJE JELA OD TELETINE
23.ULOGA PIĆA U FLAMBIRANJU
24.FILIRANJE RIBE KOD STOLA GOSTA I POSLUŽIVANJE
25.PRIPREMANJE I POSLUŽIVANJE TOPLIH NAPITAKA
26.POSLUŽIVANJE APERITIVA, BIJELIH VINA, CRNIH VINA, DIŽESTIVA U SKLOPU SVEČANOG RUČKA
27.POSLUŽIVANJE PJENUŠAVIH VINA
28.POSLUŽIVANJE VOĆNIH RAKIJA
29.POSLUŽIVANJE KAVIJARA
30. POSLUŽIVANJE KAMENICA
31.POSLUŽIVANJE JASTOGA
32.IZRADA MENU KARTE
MENTOR: ŽELJKO ĐURIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR
DOMOVINSKOG RATA 58
32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07
Urbroj: 2188 -101-12-03
U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: PRODAVAČ JMO (PROMIDŽBENE AKTIVNOSTI)
1. MARKETING KAO POSLOVNA AKTIVNOST
2. ČINITELJI MARKETINGA U TRGOVINI
3. MJESTO I ULOGA PROMOCIJE U MARKETINŠKOJ KONCEPCIJI POSLOVANJA TRGOVINOM
4. MJESTO I ULOGA TRGOVINE U TRŽIŠNOM KOMUNICIRANJU
5. ORGANIZACIJA POSPJEŠIVANJA PRODAJE /ISTRAŽIVANJE , PLANIRANJE, ORGANIZACIJA I KONTROLA
6. AKTIVNOSTI POSPJEŠIVANJA PRODAJE USMJERENE NA ROBU / DEGUSTACIJA, DEMONSTRACIJA, NAGRADNI NATJEČAJI I SEZONSKE AKCIJE
7. AKTIVNOSTI POSPJEŠIVANJA PRODAJE USMJERENE NA PRODAJNI PROSTOR / AKTIVNOSTI U PRODAJNOM PROSTORU
8. AKTIVNOSTI POSPJEŠIVANJA PRODAJE USMJERENE NA PRODAJNI PROSTOR /AKTIVNOSTI U IZLOGU
9. AKTIVNOSTI POSPJEŠIVANJA PRODAJE USMJERENE NA KUPCA I PRODAVAČA
10.EKONOMSKA PROPAGANDA / OGLAŠAVANJE
11.PUBLICITET
12.ODNOSI S JAVNOŠĆU
13. ŠTO JE PREZENTACIJA ROBE
14. OBLIKOVANJE SPLETA PROMOTIVNIH AKTIVNOSTI U TRGOVINI
15.NAČINI RJEŠAVANJA PRIGOVORA I REKLAMACIJA
MENTOR: RUDOLF TOMIĆ
BRANKO TOŠIĆ
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |