2012-10-23 22:41:08 TEME ZA ZAVRŠNI RAD Teme za završni rad školske 2012./2013.
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-01 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: PRODAVAČ JMO (TRGOVINSKO POSLOVANJE) 1. INVENTURA 2. OBLICI PLAĆANJA 3. ASORTIMAN PRODAVAONICE (IZLAGANJE ROBE) 4. PRODAVAONICA 5. ZALIHE 6. FUNKCIJE MARKETINGA 7. TROŠKOVI 8. SKLADIŠTE 9. OTPREMANJE I PRIJEVOZ ROBE 10. TRŽIŠTE PREMA ROBNOM KRITERIJU 11. ORGANIZACIJA 12. POKAZATELJI USPJEŠNOSTI POSLOVANJA 13. CIJENA 14. PRODAJA 15. NOVČANO POSLOVANJE
MENTOR: VLATKA MIHAJLOVIĆ BRANKO TOŠIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-02 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: PRODAVAČ JMO (POZNAVANJE ROBE) 1. PEKARSKI PROIZVODI 2. VOĆE I VOĆNE PRERAĐEVINE 3. ČOKOLADA 4. BOMBONI 5. MESO I MESNE PRERAĐEVINE 6. MLIJEKO I LIJEČNE PRERAĐEVINE 7. DEKORATIVNA KOZMETIKA 8. KOZMETIČKA SREDSTVA ZA OSOBNU HIGIJENU 9. PAPIRNA KONFEKCIJA 10. TRGOVAČKE VRSTE TKANINA 11. TEKSTILNA KONFEKCIJA 12. MIRISI 13. VRSTE OBUĆE 14. MOTORNA VOZILA 15. ELEKTROTERMIČKI APARATI 16. KERAMIČKA ROBA 17. STAKLENA ROBA 18. GORIVA 19. PREMAZNA SREDSTVA 20. METALNA ROBA MENTOR: DANIJELA VEREŠ SVETLANA MIŠIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-19 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: HOTELIJERSKO TURISTIČKI TEHNIČAR 1. TURISTIČKI ARANŽMAN - TEMELJNI PROIZVOD TURISTIČKE AGENCIJE 2. MARKETING SUVREMENIH TURISTIČKIH AGENCIJA 3. WELLNESS HOTELI 4. ORGANIZACIJA POSLOVANJA ODJELA HRANE I PIĆA U SUVREMENOM HOTELIJERSTVU 5. OSOBLJE TURISTIČKIH AGENCIJA 6. KONGRESNI TURIZAM U REPUBLICI HRVATSKOJ 7. SPORTSKO RIBOLOVNI TURIZAM U REPUBLICI HRVATSKOJ 8. RADNI PROCESI I TEHNIKA POSLOVANJA PRIJAMNOG ODJELA 9. VRSTE USLUGA U SUVREMENOM HOTELIJERSTVU 10. OSOBLJE HOTELSKOG PRIJAMNOG ODJELA 11. ULOGA I VAŽNOST MARKETINGA U SUVREMENOM HOTELIJERSTVU 12. SUVREMENI HOTELSKI LANCI 13. HOTELSKI MENADŽMENT 14. ALL INCLUSIVE HOTELI 15. DESTINACIJSKE MENADŽMENT KOMPANIJE 16. HOTELSKI STANDARDI 17. ISO STANDARDI I NJIHOVA PRIMJENA U SUVREMENOM HOTELIJERSTVU 18. SUVREMENO RESTORATERSTVO 19. MALI I OBITELJSKI HOTELI 20. TURIZAM I RELIGIJA 21. HOTELSKO DOMAĆINSTVO 22. BOUTIQUE HOTELI 23. OBRAZOVANJE I RAZVOJ LJUDSKIH RESURSA U SUVREMENOM HOTELIJERSTVU 24. SELEKTIVNI OBLICI TURIZMA 25. OBILJEŽJA SUVREMENOG HOTELIJERSTVA 26. HRVATSKI HOTELSKI LANCI 27. VRSTE SUVREMENIH HOTELA 28. TURIZAM I SPORT 29. RURALNI TURIZAM U REPUBLICI HRVATSKOJ 30. MEGATRENDOVI U TURIZMU 31. ETIČKA NAČELA , PONAŠANJE I MEĐUSOBNI ODNOSI DJELATNIKA PRIJAMNOG ODJELA 32. PROMOTIVNA POLITIKA TURISTIČKE AGENCIJE 33. ODRŽIVI RAZVOJ TURIZMA 34. KAMPING TURIZAM U REPUBLICI HRVATSKOJ 35. CIKLOTURIZAM U REPUBLICI HRVATSKOJ 36. TEMELJNI ČIMBENICI TURIZMA 37. TURISTIČKI MOTIVI I ATRAKTIVNOST TURISTIČKE DESTINACIJE 38. PLANIRANJE KAO FUNKCIJA HOTELSKOG MENADŽMENTA 39. ORGANIZIRANJE KAO FUNKCIJA HOTELSKOG MENADŽMENTA 40. ETIČKE I MORALNE VRIJEDNOSTI HOTELSKOG MENADŽMENTA 41. OTOK HVAR KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 42. DUBRVNIK KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 43. OTOK KORČULA KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 44. ZADAR KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 45. ŠIBENIK KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 46. VODICE KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 47. SPLIT KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 48. MAKARSKA KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 49. CRIKVENICA KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 50. OPATIJA KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 51. POREČ KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 52. VRSAR KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 53. ROVINJ KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 54. UMAG KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 55. TROGIR KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 56. RABAC KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 57. LOVRAN KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 58. OTOK CRES KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 59. OTOK RAB KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 60. ZAGREB KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 61. VARAŽDIN KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 62. PULA KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 63. OTOK LOŠINJ KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 64. OTOK BRAČ KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 65. OTOK VIS KAO TURISTIČKA DESTINACIJA MENTOR: IVICA BATINIĆ BRANKO TOŠIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-04 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: TURISTIČKO HOTELIJERSKI KOMERCIJALIST 1. TURISTČKE REGIJE RH 2. RAZVOJ ROBINZONSKOG TURIZMA U RH 3. NACIONALNI PARKOVI KAO TURISTIČKI PROIZVODI RH 4. UMJETNIČKI I DIZAJNERSKI HOTELI 5. STANJE ZDRAVSTVENO – LJEČILIŠNOG TURIZMA U RH 6. HRVATSKI SUVENIRI KAO DIO MARKETINGA 7. SREDIŠNJA HRVATSKA KAO TURISTIČKA REGIJA 8. HRVATSKI OTOCI I NJIHOVA VAŽNOST U RAZVOJU TURIZMA 9. POVIJESNI HOTELI 10.ALTERNATIVNI HOTELI KAO DIO TURISTIČKE PONUDE 11. ZNAČENJE TURISTIČKIH ORGANIZACIJA U PROMOCIJI TURIZMA 12.JADRANSKI LUKSUZNI HOTELI 13. STANJE HOTELIJERSTVA U RH 14.VUKOVAR KAO TURISTIČKA ORGANIZACIJA 15. LOVNI TURIZAM U RH 16.TURISTIČKE MANIFESTACIJE KAO DIO TURISTIČKE PONUDE 17.POSEBNOSTI HRVATSKE PRIRODNE BAŠTINE 18.GORSKI KOTAR KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 19.RAZVOJ EKOTURIZMA U RH 20.ZNAČENJE MARKETINGA U RAZVOJU POJEDINIH TURISTIČKIH DESTINACIJA 21.KULTURNA BAŠTINA KAO VAŽAN DIO TURISTIČKE PONUDE RH 22. ENOGASTRONOMSKI TURIZAM U RH 23.ULOGA TUROPERATERA I TURISTIČKIH AGENCIJA U TURIZMU 24.AVANTURISTIČKI TURIZAM U RH 25.NAUTIČKI TURIZAM U RH 26.GRAD KARLOVAC KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 27.ISTRA KAO JEDAN OD NAJRAZVIJENIJIH TURISTIČKIH REGIJA RH 28.POSEBNI OBLICI TURIZMA RAZVIJENI U RH 29.VINKOVCI KAO TURISTIČKA DESTINACIJA 30.PROMOCIJA - VAŽNA FUNKCIJA MARKETINGA U TURIZMU 31.PRIČE I LEGENDE KAO VAŽAN DIO TURISTIČKE PONUDE RH 32.NEOBIČNE PRIRODNE ATRAKCIJE RH
MENTOR: MILJENKA VUJEVA BRANKO TOŠIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-05 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: ARHITEKTONSKI TEHNIČAR 1. SREDNJOVJEKOVNI VUKOVAR 2. HRVATSKA MODERNA ARHITEKTURA 3. LUDWIG MIES VAN DER ROCHE 4. VELIKE SVJETSKE IZLOŽBE 5. STARI VODOTORANJ U VUKOVARU 6. VUKOVAR KROZ FOTOGRAFIJU 7. PIVO KROZ POVIJEST ARHITEKTURE I UMJETNOSTI 8. GRADSKI HOTEL DUNAV, VUKOVAR - MATIJA SALAJ, ZVONIMIR KRZNARIĆ 9. ZGRADA DRUŠTVENO POLITIČKIH ORGANIZACIJA (ZGRADA KOCKICA), ZAGREB - IVO VITIĆ 10.ŠPORTSKA DVORANA BALE, BALE – 3 LHD 11.ARHITEKTONSKA STUDIJA ODMARALIŠTA ZA BICIKLISTE 12.AKTUALNI ARHITEKTONSKI NATJEČAJ, PO IZBORU 13.VLASTITA ARHITEKTONSKA STUDIJA – ODMARALIŠTE ZA BICIKLISTE 14.VLASTITA ARHITEKTONSKA STUDIJA – MOBILNA KUĆICA 15.VLASTITA ARHITEKTONSKA STUDIJA - BUNGALOVI ZA UMJETNIKE 16.URBANISTIČKA STUDIJA O DJEČJIM VRTIĆIMA U GRADU VUKOVARU 17.IDEJNO ARHITEKTONSKO-URBANISTIČKO RJEŠENJE DJEČJEG VRTIĆA 18.IDEJNO ARHITEKTONSKO-URBANISTIČKO RJEŠENJE SKLONIŠTA ZA PSE 19.IDEJNO ARHITEKTONSKO – URBANISTIČKO RJEŠENJE VIŠESTAMBENOG OBJEKTA 20.OBITELJSKA KUĆA P+1, DIMENZIJA 9m*13m 21.OBITELJSKA KUĆA P+1, DIMENZIJA 9m*14m 22.OBITELJSKA KUĆA P+1, DIMENZIJA 10m*12m 23. OBITELJSKA KUĆA P+1, DIMENZIJA 10m*14m 24.OBITELJSKA KUĆA P+1, DIMENZIJA 11m*11m 25.OBITELJSKA KUĆA P+1, DIMENZIJA 11m*12m 26.OBITELJSKA KUĆA P+1, DIMENZIJA 11m*13m 27.OBITELJSKA KUĆA P+1, DIMENZIJA 12m*12m
MENTOR: TIHOMIR KOSTIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-06 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: POLJOPRIVREDNI TEHNIČAR FITOFARMACEUT 1. ZAŠTITA VINOVE LOZE OD ŠTETOČINJA 2. ZAŠTITA JABUKE OD ŠTETOČINJA 3. ZAŠTITA ŠLJIVE OD ŠTETOČINJA 4. ZAŠTITA JAGODE OD ŠTETOČINJA 5. ŠTETNICI U TLU 6. GLODAVCI 7. ZAŠTITA STRNIH ŽITARICA OD ŠTETOČINJA 8. ZAŠTITA KUKURUZA OD ŠTETOČINJA 9. ZAŠTITA SUNCOKRETA OD ŠTETOČINJA 10.ZAŠTITA SOJE OD ŠTETOČINJA 11.ZAŠTITA ULJANE REPICE OD ŠTETOČINJA 12.ZAŠTITA ŠEĆERNE REPE OD ŠTETOČINJA 13.ZAŠTITA KRUMPIRA OD ŠTETOČINJA 14.ZAŠTITA RAJČICE OD ŠTETOČINJA 15.ZAŠTITA PAPRIKE OD ŠTETOČINJA 16.ZAŠTITA KRASTAVACA OD ŠTETOČINJA 17.ZAŠTITA KUPUSNJAČA OD ŠTETOČINJA 18.ZAŠTITA RUŽA OD ŠTETOČINJA 19.MJERE ZAŠTITE BILJA 20.INTEGRIRANA ZAŠTITA BILJA 21.EKOLOŠKA PROIZVODNJA 22.FUNGICIDI 23.ZOOCIDI 24.HERBICIDI 25.GLJIVE 26.KUKCI 27.KOROVI 28.ŠTETNICI U SKLADIŠTU 29.STROJEVI I APARATI ZA KEMIJSKU ZAŠTITU USJEVA 30.JEDNOGODIŠNJE CVIJEĆE 31.PROIZVODNJA VOĆNIH SADNICA 32.PROIZVODNJA LOZNIH CIJEPOVA 33.GNOJIVA ORGANSKOG PORIJEKLA 34.GNOJIVA MINERALNOG PORIJEKLA 35.KRMNE SMJESE 36.SKLADIŠTENJE STOČNE HRANE 37.INVENTURA U POLJOPRIVREDNOJ APOTECI 38.TRŽIŠTE POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA
MENTOR: KATA KATIĆ DARKO DIMIĆ LOVRO BABIĆ JOVANKA VAŽIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-07 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: KOZMETIČAR JMO 1. IZGLED I ORGANIZACIJA RADA U KOZMETIČKOM SALONU 2. KOŽA I TIPOVI KOŽE 3. PILING 4. APARATI KOJI SE KORISTE 5. MASKE 6. MASAŽA – DJELOVANJE I UČINCI, VRSTE I PREPARATI 7. ALTERNATIVNE VRSTE MASAŽE 8. NJEGA, KOREKCIJA I BOJENJE OBRVA I TREPAVICA 9. DEPILACIJA, VRSTE I POSTUPAK 10. DJELOVANJE SUNČEVOG ZRAČENJA NA KOŽU 11.NJEGA MASNE KOŽE (KOMPLETAN TRETMAN) 12.NJEGA SUHE KOŽE (KOMPLETAN TRETMAN) 13. NJEGA MJEŠOVITE KOŽE (KOMPLETAN TRETMAN) 14.LIMFNA DRENAŽA 15. MAKE - UP DNEVNI, VEČERNJI 16.AROMATERAPIJA LICA 17. AROMATERAPIJA TIJELA 18.HIDROTERAPIJA I SAUNE 19.CELULIT I METODE UKLANJANJA CELULITA 20.MEZOTERAPIJA LICA I TIJELA 21.ETERIČNA ULJA – UPOTREBA U KOZMETICI 22.MANIKURA - REDOSLIJED POSTUPAKA, NJEGA RUKU 23.MASKE - DJELOVANJE, ULOGA 24.VOĆNE KISELINE – VRSTE, DJELOVANJE NA KOŽU 25.MEHANIČKO ČIŠĆENJE KOŽE ISTISKIVANJEM 26.DEPILACIJA – VRSTE, TEHNIKE RADA 27.UPOTREBA LASERA U KOZMETICI 28.REFLEKSOLOGIJA
MENTORICA: DUBRAVKA ENDRICH
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-08 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: PEKAR JMO 1. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE BUREKA SA SIROM 2. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE BUREKA S MESOM 3. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE LEPINJE 4. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE NADJEVENOG PECIVA 5. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE LISNATOG TIJESTA 6. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE BUHTLI 7. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE MAKOVNJAČE 8. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE OREHNJAČE 9. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE PLETENICE 10. TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE PIZZE 11.TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE PECIVA U OBLIKU LEPTIRA 12.TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE KROASANA 13.TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE RAŽENOG KRUHA 14.TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE CRNOG KRUHA 15.TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE SLANACA 16.TEHNOLOŠKI POSTUPAK IZRADE PERECA
MENTOR: INES PEJIĆ SVETLANA MIŠIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-09 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: FRIZER JMO 1. BOJANJE IZRASTA KOD PRETHODNO SVIJETLO OBOJANE KOSE I OBLIKOVANJE VEČERNJE FRIZURE 2. IZBJELJIVANJE KOSE SPECIJALNOM BOJOM PRVI PUT I OBLIKOVANJE SVEČANE FRIZURE 3. IZBJELJIVANJE POJEDINIH PRAMENOVA IZBJELJIVAČEM I OBLIKOVANJE SVEČANE FRIZURE 4. BOJANJE POJEDINIH PRAMENOVA MODERNOM ŽARKOM BOJOM I OBLIKOVANJE EKSTRAVAGANTNE FRIZURE
MENTOR: NEBOJŠA MANOJLOVIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-10 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: KROJAČ JMO 1. VUNA KAO TEKSTILNA SIROVINA 2. OBIČAN ŠIVAČI STROJ 3. MEĐUPOSTAVA I TERMOFIKSIRANJE 4. ODJEĆA U RENESANSI 5. KONSTRUKCIJA I MODELIRANJE ŠIRE ŽENSKE HALJINE
MENTOR: GORDAN BECIN
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-11 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: KROJAČ JMO 1. IZRADA SPORTSKE SUKNJE 2. IZRADA KLASIČNE S PODSTAVOM I OTVORENIM ŠLICEM 3. IZRADA ŽENSKE BLUZE 4. IZRADA ŽENSKE HALJINE 5. IZRADA ŽENSKIH HLAČA 6. IZRADA MUŠKOG PRSLUKA
MENTOR: JOVANKA KRAJNOVIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-12 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: POMOĆNI KROJAČ 1. PRIRODNA TEKSTILNA VLAKNA 2. ZANATSKI I INDUSTRIJSKI NAČIN IZRADE ODJEĆE 3. OBIČAN ŠIVAĆI STROJ 4. UREĐAJI ZA GLAČANJE 5. RAZVOJ ODJEĆE KROZ STOLJEĆA
MENTOR: GORDAN BECIN
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-13 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: POMOĆNI KROJAČ 1. IZRADA RAVNOG DŽEPA S POKLOPCEM 2. IZRADA DŽEPA U ŠPIC S POKLOPCEM 3. IZRADA PORUBA JEDNOSTRUKI 4. IZRADA PORUBA DVOSTRUKI 5. OBRADA RAVNIH ŠAVOVA 6. OBRADA ZAOBLJENIH ŠAVOVA
MENTOR: MARIJA MANOJLOVIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-14 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: POMOĆNI KUHAR SLASTIČAR 1. PRINCES UŠTIPCI – hrustavo tijesto 2. PITA S KRUMPIROM - vučeno tijesto 3. POGAČICE S ČVARCIMA - lisnato dizano tijesto 4. VOĆNA TORTA S BANANAMA – biskvitna smjesa 5. KIFLICE PUNJENE SA SIROM I ŠUNKOM - dizano tijesto 6. PUDING OD ČOKOLADE 7. PALAČINKE S ČOKOLADOM - lijevano tijesto 8. JAFFA TORTA - biskvitna smjesa 9. KRANCLE - prhko tijesto 10.PITA S JABUKAMA - prhko tijesto
MENTOR: KATICA SUŠAC
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-15 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: KUHAR JMO 1. WALDORFSKA SALATA 2. SALATA OD PILETINE 3. OGRUŠANA JAJA NA ISTARSKI 4. PUNJENE RAJČICE S TUNJEVINOM 5. PAŠTETA OD RIBE 6. PILEĆA PRSA NA TATARSKI 7. KANAPE SENDVIČI 8. KREM JUHA OD LEĆE 9. RAGU JUHA OD PILETINE 10.PEČENI KRUMPI S PJENASTIM NADJEVOM 11.RIŽA NA KINESKI NAČIN 12. FIŠ (DOMAĆI REZANCI) 13.TELEĆI KOTLET NA VRTLARSKI NAČIN 14.MUSAKA OD KELJA 15.POHANA PRSA OD PURICE NA ORLY NAČIN 16.BIFTEK NA AMERIČKI 17.FILET MIGNON S GLJIVAMA 18.POHANE OKRUGLICE OD SLANUTIĆA 19.PUNJENE PAPRIKE S KUKURUZOM 20.ČOKOLADNA TORTA AKADEMAC 21.PROFITEROLI SA SLADOLEDOM I JABUKAMA
MENTOR: ANĐA MRĐEN
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-16 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: KUHAR JMO 1. SALATA OD PILETINE 2. FRANCUSKA SALATA 3. ROLADA OD PILEĆIH PRSA 4. HRUSTAVCI SA ŠUNKOM 5. TORTA OD PALAČINAKA NA FRANCUSKI NAČIN 6. ZAGORSKI ŠTRUKLI 7. SMUĐ ORLY 8. GOVEĐA BISTRA JUHA 9. JUHA OD GLJIVA 10.MESNA RAGU JUHA 11.PUNJENE LIGNJE 12.POHANI SOM NA BEČKI 13.CORDON BLUE 14.KOTLET NA SAMOBORSKI 15.BEČKI ODREZAK 16. ČOBANAC SA ŽLIČNJACIMA 17.SOTE STROGANOV 18.JUNETINA ALA WILD 19.SVINJSKI FILE U UMAKU OD MIRISNOG BILJA 20.PEČENA ROLANA SVINJSKA PLEĆKA 21.SVINJSKA PEČENICA NA STUBIČKI NAČIN 22.PUNJENI GRATINIRANI ODREZAK OD PUREĆIH PRSA U UMAKU OD GORGONZOLE 23.JUNEĆI SAVITCI PUNJENI GLJIVAMA 24. FLAMBIRANI ANANAS 25.ŠTRUDLA OD VIŠANJA 26.KOLAČ OD SIRA S JAGODAMA
MENTOR: MILKA NEŽIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-17 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: KONOBAR JMO 1. POSTAVLJANJE STOLOVA I POSLUŽIVANJE PROŠIRENOG MENIJA 2. VINONOŠA PRI POSLUŽIVANJU PROŠIRENOG MENIJA 3. PRIPREMANJE KRATKE BARSKE MJEŠAVINE U RUČNOM MJEŠAČU 4. PRIPREMANJE DUGE BARSKE MJEŠAVINE U TRODIJELNOM MJEŠAČU 5. RASJECANJE PEČENOG PILETA PRED GOSTOM 6. PRIPREMANJE HLADNOG PREDJELA: KOKTEL OD ŠKAMPA – SALATA HAWAI 7. FLAMBIRANJE SLANOG TOPLOG PREDJELA MEXICO STEAK
MENTOR: TOMISLAV KETELEŠ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-18 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: KONOBAR JMO 1. PRIPREMANJE BARSKIH MJEŠAVINA U ČAŠI ZA KONZUMIRANJE (GRADNJOM) 2. PRIPREMANJE BARSKIH MJEŠAVINA U BARSKOJ ČAŠI 3. PRIPREMANJE BARSKIH MJEŠAVINA U RUČNOM MJEŠAČU 4. PRIPREMA BEZALKOHOLNE BARSKE MJEŠAVINE U ELEKTRIČNOM MJEŠAČU 5. PRIPREMA KRATKE BARSKE MJEŠAVINE 6. PRIPREMA DUGE BARSKE MJEŠAVINE 7. POSLUŽIVANJE LUKSUZNOG ZAJUTRAKA 8. ORGANIZACIJA I POSLUŽIVANJE KOKTEL PARTI ZA 200 OSOBA (POVODOM PROSLAVE DANA ŠKOLE) 9. POSLUŽIVANJE KOKTEL PARTI NUĐENJEM ZA 150 OSOBA (KOD NARUČITELJA) 10.ORGANIZACIJA I POSLUŽIVANJE PARTI ZA 300 OSOBA (POVODOM OTVARANJA TRGOVAČKOG CENTRA) 11.PRIPREMNI RADOVI ZA POSLUŽIVANJE HLADNO TOPLOG BIFEA (KOD NARUČITELJA ZA 140 OSOBA) 12.ORGANIZACIJA I POSLUŽIVANJE HLADNO TOPLOG BIFEA ZA 200 OSOBA (POVODOM VJENČANJA, U VLASTITOM PROSTORU) 13.ORGANIZACIJA I POSLUŽIVANJE HLADNO TOPLOG BIFEA ZA 40 OSOBA (POVODOM PROSLAVE ROĐENDANA) 14.ORGANIZACIJA I POSLUŽIVANJE SVEČANOG RUČKA PO ZADANOM MENIJU 15.POSLUŽIVANJE VEGETARIJANSKOG RUČKA (ZA 20 OSOBA) 16.ORGANIZACIJA PIKNIKA (ZA 150 OSOBA) 17.ORGANIZACIJA I POSLUŽIVANJE KASNE VEČERE 18.PRIPREMA TATARSKOG BIFTEKA 19.FLAMBIRANJE PALAČINKI SUZETTE 20.FLAMBIRANJE VOĆA 21.FLAMBIRANJE JELA OD RIBE 22.FLAMBIRANJE JELA OD TELETINE 23.ULOGA PIĆA U FLAMBIRANJU 24.FILIRANJE RIBE KOD STOLA GOSTA I POSLUŽIVANJE 25.PRIPREMANJE I POSLUŽIVANJE TOPLIH NAPITAKA 26.POSLUŽIVANJE APERITIVA, BIJELIH VINA, CRNIH VINA, DIŽESTIVA U SKLOPU SVEČANOG RUČKA 27.POSLUŽIVANJE PJENUŠAVIH VINA 28.POSLUŽIVANJE VOĆNIH RAKIJA 29.POSLUŽIVANJE KAVIJARA 30. POSLUŽIVANJE KAMENICA 31.POSLUŽIVANJE JASTOGA 32.IZRADA MENU KARTE
MENTOR: ŽELJKO ĐURIĆ
STRUKOVNA ŠKOLA VUKOVAR DOMOVINSKOG RATA 58 32010 VUKOVAR
Klasa: 602-03/12-08/07 Urbroj: 2188 -101-12-03 U Vukovaru, 19.10.2012.
TEME ZA ZAVRŠNI RAD ŠKOLSKE GODINE 2012./2013.
ZANIMANJE: PRODAVAČ JMO (PROMIDŽBENE AKTIVNOSTI)
1. MARKETING KAO POSLOVNA AKTIVNOST 2. ČINITELJI MARKETINGA U TRGOVINI 3. MJESTO I ULOGA PROMOCIJE U MARKETINŠKOJ KONCEPCIJI POSLOVANJA TRGOVINOM 4. MJESTO I ULOGA TRGOVINE U TRŽIŠNOM KOMUNICIRANJU 5. ORGANIZACIJA POSPJEŠIVANJA PRODAJE /ISTRAŽIVANJE , PLANIRANJE, ORGANIZACIJA I KONTROLA 6. AKTIVNOSTI POSPJEŠIVANJA PRODAJE USMJERENE NA ROBU / DEGUSTACIJA, DEMONSTRACIJA, NAGRADNI NATJEČAJI I SEZONSKE AKCIJE 7. AKTIVNOSTI POSPJEŠIVANJA PRODAJE USMJERENE NA PRODAJNI PROSTOR / AKTIVNOSTI U PRODAJNOM PROSTORU 8. AKTIVNOSTI POSPJEŠIVANJA PRODAJE USMJERENE NA PRODAJNI PROSTOR /AKTIVNOSTI U IZLOGU 9. AKTIVNOSTI POSPJEŠIVANJA PRODAJE USMJERENE NA KUPCA I PRODAVAČA 10.EKONOMSKA PROPAGANDA / OGLAŠAVANJE 11.PUBLICITET 12.ODNOSI S JAVNOŠĆU 13. ŠTO JE PREZENTACIJA ROBE 14. OBLIKOVANJE SPLETA PROMOTIVNIH AKTIVNOSTI U TRGOVINI 15.NAČINI RJEŠAVANJA PRIGOVORA I REKLAMACIJA
MENTOR: RUDOLF TOMIĆ BRANKO TOŠIĆ
|
Treća srednja škola Vukovar |